Bejelentés


Barbara Zumba Nyíregyháza Gyere és próbáld ki a legújabb őrületet!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
Órarend változás!!!!!

Új időpontokkal bővült az órarendem!!!

Szavazás!!!

Elindítottam, egy szavazást! Szavazzatok, hogy ki melyik zenét, illetve táncot szereti a legjobban!

Elindult a Honlapom!

Örömmel értesítek Mindenkit, hogy elindult a honlapom! Nézzetek szét, minden hasznos információt megtalálhattok! Ha kérdésetek van, keressetek!


Szavazás
Kedves Zumbázni vágyó! Örülök, hogy ellátogattál az oldalamra!

 

Kocsis Barbara vagyok. A tánc és a mozgás szeretete egész életemet végigkíséri gyerekkoromtól kezdve egészen mostanáig. Gyerekként jazz-balettoztam, népi táncoltam, majd később hip-hop tánccal is foglalkoztam. Ezek után a latin táncok iránt kezdtem el érdeklődni, ekkor találkoztam a salsával és azonnal magával ragadott ennek a táncnak az egyedi ritmusvilága és a belőle áradó könnyedség és szabadság érzete. Mindig is fontos volt számomra az egészséges életmód, ezért a tánc mellett folyamatosan jártam aerobik edzésekre is. 2010 novemberében ismerkedtem meg a Zumbával. Mivel szenvedélyem a tánc ezért nagyon megtetszett az, hogy ez az új mozgásforma többféle tánc lépéseit használja, ezáltal remek hangulatot teremt, mégis nagyon hatásos és kemény edzésnek számít. Ezért határoztam úgy, hogy komolyabban is szeretnék foglalkozni ezzel a nagyszerű, új fitness irányzattal. Ha igazi forró latin hangulatra, aktív testmozgásra, és hatékony alakformálásra vágysz akkor itt a helyed! Könnyen követhető változatos koreográfiákkal, és folyamatosan frissülő zenékkel várok Mindenkit!

 

Gyere és látogass el az óráimra, hogy részese lehess Te is annak a nagyszerű hangulatnak és életérzésnek amit a Zumba által átélhetsz!!!

 


látogató számlájavascript:%20Kepbeilleszto(document.szovegadmin,%20`<img%20border=0%20src=honlapkepek2/barbarazumba/uMGkDPz7V6/nagy/images.jpg%20border=0>`);ló
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!